Učilište Invictus

Vaš saveznik u obrazovanju

Uz kvalitetne obrazovne programe do novih poslovnih mogućnosti.

Učilište Invictus od 1991. godine svojim polaznicima nudi širok spektar obrazovnih mogućnosti. Zahvaljujući kvalitetnim obrazovnim programima, naši polaznici dobivaju potrebna znanja i papire koji im otvaraju nove poslovne mogućnosti. Programi su prilagođeni potrebama tržišta i polaznici po završetku programa jednostavno pronalaze posao. Rezultat kvalitetnog rada su mnogobrojne pohvale naših učenika koji Učilište Invictus rado preporučuju svojim poznanicima.

Ako želite proširiti svoje znanje i osigurati nove poslovne mogućnosti – vrijeme je da upišete jedan od naših predmeta. Među mnogobrojnim programima, vrijedi istaknuti nekoliko područja koja naši polaznici često upisuju – promet, ekonomija, građevina, zdravstvo, opasne tvari, itd. Odaberite predmet prema vašim željama i potrebama – i otvorite vrata novim poslovnim mogućnostima.

Pučko otvoreno učilište Invictus

Pravni je slijednik tvrtke “Inviktus” d.o.o. koja se obrazovanjem i osposobljavanjem kadrova u cestovnom prometu bavi od 1991. godine.

Pod imenom Pučko otvoreno učilište Invictus djelujemo od 1. siječnja 2002. godine. Novo ustrojstvo daje nam veće mogućnosti za razvitak dosadašnjih djelatnosti i pokretanje novih. POU Invictus započelo je s obrazovanjem odraslih u području prometne struke 1. siječnja 2002. godine, da bi svoju djelatnost proširilo i na područje ekonomije i trgovine te zdravstva u travnju 2003. godine. Od 2009. godine provodimo i programe obrazovanja i u područja Graditeljstva i geodezije.

Uz programe srednjoškolskog obrazovanja posebnu pažnju posvetit ćemo i seminara i radionica vezanih uz problematiku cestovnog prometa. Jedan od njih je škola sigurne vožnje.

POU Invictus ističe i svoju kulturnu djelatnost. Na kulturnom planu Učilište djeluje kao organizator “Kijevskih književnih susreta” koji se održavaju jednom godišnje. Uz već spomenute, POU Invictus razvija i izdavačku djelatnost u okviru koje je već izdano nekoliko stručnih knjiga i priručnika.

POU INVICTUS

POU INVICTUS član je Hrvatske udruge za srednjoškolsku izobrazbu odraslih u cestovnom prometu.

Učilište uspješno surađuje sa Ustanovom za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom (URIHO) kao najvećom i najstarijom institucijom te liderom u ovoj djelatnosti u Republici Hrvatskoj. Kroz njihov projekt Virtualne radionice (vježbeničke tvrtke) pružena nam je mogućnost da zajedno izgrađujemo socijalnu osjetljivost i društveno odgovorno poslovanje u odnosu prema osobama s invaliditetom.
Aktivnostima koje se provode u virtualnoj radionici osnažuju se profesionalne kompetencije nezaposlenih osoba s invaliditetom i pruža im se podrška prilikom uspostavljanja kontakata s potencijalnim poslodavcima – sve sa ciljem olakšavanja njihovog ulaska na tržište rada.

Koje usluge obrazovanja pružamo?

Prema modelu cjeloživotnog obrazovanja, POU Invictus pruža usluge:
formalnog obrazovanja kroz verificirane programe srednjoškolskog obrazovanja, usavršavanja i osposobljavanja kojima se stječe pravo upisa stečenog zvanja u radnu knjižicu neformalnog obrazovanja u okviru seminara.

Koje su naše prednosti?

Naročitu pozornost pridajemo zadovoljstvu naših polaznika, poštivanju etike i profesionalnih standarda struke, neprestanom povećanju kvalitete naših usluga, konstantnom usavršavanju predavačkog kadra. Usmjerenost na potrebe i zadovoljstvo polaznika visokom kvalitetom usluga najvažnije su vrijednosti prema kojima POU Invictus mjeri i određuje svoju ukupnu uspješnost. Održavanje i ojačavanje tih vrijednosti kontinuiranim poboljšavanjem kvalitete usluga, naše je trajno usmjerenje.

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju!

8500

polaznika edukacija

18

vrsta edukacija

15

kvalitetnih predavača

© Copyright INVICTUS 2023 | Design by WEB PULSE