Tko su naši klijenti?

Iza nas je mnoštvo zadovoljnih polaznika edukacija. Budite i vi među njima.

Učilište Invictus iza sebe ima mnogobrojne klijente, odnosno polaznike koji su završili neki od programa edukacije na našem učilištu. Ispod se nalazi popis većih klijenata koji su nam ukazali svoje povjerenje, ali i mišljenje klijenata o našem učilištu.

Odaberite predmet i započnite edukaciju

.

Tvrtke koje su nam ukazale povjerenje

Prepoznavši kvalitetu naše edukacije mnogobrojne tvrtke odlučile su nas odabrati kao partnera u edukaciju vlastitih zaposlenika. Njihovo povjerenje opravdali smo vrhunskom edukacijom i kvalitetnim prenošenjem znanja

.

Što naši polaznici kažu o edukaciji?

.

Fantastična edukacija i još bolji predavači, zahvaljujući kojima sam brzo nakon završene edukacije pronašao posao u novoj struci. Sve pohvale za ovu školu.

– Mirko Horvat –

.

Upisala sam edukaciju na učilištu Invictus i očekivala kako će mi predavači pomoći u pokretanju karijere. Na kraju edukacije mogu samo reći kako su moja očekivanja nadmašena i kako je ova edukacija nešto najbolje što sam uradila u svojem životu. Sada imam posao i uživam u svojoj svakodnevici.

– Nikolina Kovač –

.

Nakon što sam dobio otkaz na starom poslu, odlučio sam upisati edukaciju u školi Invictus. Završetkom školovanja dobio sam papire i znanje zahvaljujući kojima sam vrlo brzo dobio super posao. Sve preporuke za ovo učilište – predavači su sjajni.

– Ivan Skoko –

Upišite edukaciju i pokrenite svoju karijeru

Dosta je bilo čekanja. Vrijeme je da odaberete edukaciju koja najviše odgovara vašim željama i potrebama. Kliknite na gumb ispod, odaberite vrstu edukacije i započnite novu poslovnu karijeru.

.

Pogledajte popis edukacija