Želite postati njegovatelj/ica? Upišite edukaciju još danas

Zanima vas posao njegovanja drugih osoba? Želite naučiti kako komunicirati sa starijim osobama i kako pružiti adekvatnu njegu oboljelima? Pitate se što sve treba znati njegovatelj i kako započeti karijeru njegovatelja?

Upišite edukaciju Njegovatelj/ica i osposobite se za njegovanje ljudi.

Kliknite i upišite edukaciju

.

Što sve može raditi njegovatelj(ica)?

Nakon završene edukacije za Njegovatelja moći ćete obavljati sljedeće zadatke i poslove:

.

.

Zašto odabrati našu edukaciju?

Učilište INVICTUS osigurava, ukoliko to želite, kontakt s jednom od vodećih Austrijsko-Njemački firmi koja posreduje u zapošljavanju već 18 godina, te je kao takva specijalizirana da podržava i regrutira medicinsko osoblje iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Poljske u procesu zapošljavanja u Njemačkoj.
Ukratko o tvrtki BP GmbH koja:

Kako započeti edukaciju?

Što vam je sve potrebno kako biste započeli edukaciju?

Trajanje edukacije: 440 sati (cca 4 mjeseca)

.

Započnite edukaciju odmah

Što naši polaznici kažu o edukaciji?

.

Fantastična edukacija i još bolji predavači, zahvaljujući kojima sam brzo nakon završene edukacije pronašao posao u novoj struci. Sve pohvale za ovu školu.

– Mirko Horvat –

.

Upisala sam edukaciju na učilištu Invictus i očekivala kako će mi predavači pomoći u pokretanju karijere. Na kraju edukacije mogu samo reći kako su moja očekivanja nadmašena i kako je ova edukacija nešto najbolje što sam uradila u svojem životu. Sada imam posao i uživam u svojoj svakodnevici.

– Nikolina Kovač –

.

Nakon što sam dobio otkaz na starom poslu, odlučio sam upisati edukaciju u školi Invictus. Završetkom školovanja dobio sam papire i znanje zahvaljujući kojima sam vrlo brzo dobio super posao. Sve preporuke za ovo učilište – predavači su sjajni.

– Ivan Skoko –

Upišite edukaciju i pokrenite svoju karijeru

    Završen stupanj obrazovanja
    osnovna školasrednja školadjelomično završena srednja škola

    Slažem se, da se moji podaci obrađuju u skladu s pravilnikom o obradi podataka te da budu korišteni isključivo u svrhu dogovaranja edukacije