OBAVIJEST

O OBUSTAVI REDOVNE NASTAVE

ZA POLAZNIKE SREDNJOŠKOLSKIH PROGRAMA, PROGRAMA PREKVALIFIKACIJE, OSPOSOBLJAVANJA, USAVRŠAVANJA i KOD95  

Sukladno odluci Vlade Republike Hrvatske o obustavi nastave u osnovnim i srednjim školama te na fakultetima, a u cilju što veće prevencije širenja zaraze koronavirusom (COVID-19),

Pučko otvoreno učilište INVICTUS obavještava svoje polaznike da se od ponedjeljka 23. ožujka 2020. godine nastava NEĆE izvoditi u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta INVICTUS. Ova odluka traje do opoziva iste od strane nadležnih institucija.

TAKOĐER, u obrazovnim programima koji to dozvoljavaju (npr. kod 95) , nastava će se izvoditi na daljinu uz pomoć informacijsko-komunikacijske tehnologije. O terminima i načinu takvog izvođenja nastave, polaznici će biti pravovremeno obaviješteni od strane nastavnika.

U periodu obustave nastave Pučko otvoreno učilište INVICTUS radit će po dogovoru, PON. 09-13h, ČET. 16-18h.

KOD 95 se izvodi redovno putem online nastave! Polaznicama se potvrde o završenom tečaju šalju poštom, radi izbjegavanja socijalnog kontakta, a u prostorije POU Invictus se obraćaju osobno samo iznimno, s prethodnom najavom na kontakt brojeve: 099 2924 027 i/ili 01 2924 027 (svaki dan od 08 – 20h)

Prijave zaprimamo putem emila, potvrde se šalju poštom.

Molimo polaznike za razumijevanje te pozivamo na oprez i pridržavanje uputa i preporuka nadležnih tijela vezane za koronavirus (COVID-19) dostupne na internetskim stranicama Ministarstva zdravstva i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, gdje se redovito ažuriraju.  

S poštovanjem,

RAVNATELJICA

Kristina Matoš Drinovac, dipl. oec