Obavijesti

Autotaksi - Ispitni termini

  • Datum: 
  • 20.12.2018.

Ispitni centar provodi teorijske ispite za stjecanje početne kvalifikacije za upravljanje autotaksi vozilima i vozilima kojima se obavlja iznajmljivanje vozila sa vozačem kao posebni oblik prijevoza.

Temeljem rješenja Ministarstva mora, prometa i infrastrukture Kl. UP/I-340-01/18-04/14 Ur.br. 530-08-1-2-3-3-18-3, uz uvjete određene Zakonom o prijevozu u cestovnom prometu („Narodne novine“, 41/18) i Pravilnika o početnoj i periodičkoj izobrazbi vozača („Narodne novine“, 50/18), Učilištu Invictus odobren je autotaksi ispitni centar.

Teorijskom dijelu ispita mogu pristupiti sve fizičke osobe – obrtnici i pravne osobe koje obavljaju djelatnost autotaksi prijevoza i iznajmljivanja vozila sa vozačem kao posebnog oblika prijevoza putnika u javnom cestovnom prometu.

Položite ispit za vozača autotaksi vozila i vozača koji obavlja iznajmljivanje vozila sa vozačem kao posebni oblik prijevoza i steknite Svjedodžbu o stručnoj osposobljenosti o početnim kvalifikacijama (SSO o početnik kvalifikacijama) za upravljanje autotaksi vozilima i vozilima kojima se obavlja iznajmljivanje vozila sa vozačem kao posebni oblik prijevoza.

Za polaganje ispita prijaviti se možete putem This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.prijavnog obrasca 24 sata dnevno ili putem broja telefona +385 1 29 24 027 svakog radnog dana od 8 do 20 sati.

Cijena polaganja ispita za sve kandidate iznosi 500 HRK.

KATALOG ISPITNIH PITANJA - INVICTUS

Pratite nas

FB f Logo blue 29
 

Log in