Ekonomist

Želite postati ekonomist? Upišite edukaciju još danas.

Zanima vas ekonomija i voljeli biste raditi u području ekonomije? Želite saznati koje su sve potrebne vještine koje mora posjedovati ekonomist i kako se zapravo postaje ekonomistom? Tražite super edukaciju nakon koje ćete moći pronaći posao u financijama ili knjigovodstvu?

Upišite edukaciju Ekonomist i postanite ekspert u području ekonomije.

Kliknite i upišite edukaciju

.

Što sve može raditi ekonomist?

Nakon završene edukacije za Ekonomista moći ćete obavljati sljedeće zadatke i poslove:

.

Kako započeti edukaciju?

Što vam je sve potrebno kako biste započeli edukaciju?

Trajanje edukacije: oko 20 mjeseci

.

Započnite edukaciju odmah

Što naši polaznici kažu o edukaciji?

.

Fantastična edukacija i još bolji predavači, zahvaljujući kojima sam brzo nakon završene edukacije pronašao posao u novoj struci. Sve pohvale za ovu školu.

– Mirko Horvat –

.

Upisala sam edukaciju na učilištu Invictus i očekivala kako će mi predavači pomoći u pokretanju karijere. Na kraju edukacije mogu samo reći kako su moja očekivanja nadmašena i kako je ova edukacija nešto najbolje što sam uradila u svojem životu. Sada imam posao i uživam u svojoj svakodnevici.

– Nikolina Kovač –

Nakon što sam dobio otkaz na starom poslu, odlučio sam upisati edukaciju u školi Invictus. Završetkom školovanja dobio sam papire i znanje zahvaljujući kojima sam vrlo brzo dobio super posao. Sve preporuke za ovo učilište – predavači su sjajni.

– Ivan Skoko –

Upišite edukaciju i pokrenite svoju karijeru

    Završen stupanj obrazovanja
    osnovna školasrednja školadjelomično završena srednja škola

    Slažem se, da se moji podaci obrađuju u skladu s pravilnikom o obradi podataka te da budu korišteni isključivo u svrhu dogovaranja edukacije